Sportwinkel In Fitness, Kracht, Training & Vechtsport Spullen

Gepubliceerd nov. 02, 21
6 min read

Bench Press Set

Train je voor zichtbare buikspieren dan is een buikspiertrainer om je buikspieren te versterken ideaal , om overtollig buikvet eraf te trainen. Tip: gebruik een schema om je core te blijven uitdagen. Fitnessbank Een fitnessbank is een onmisbaar apparaat voor de krachtsporter. Met een bank train je zowel in zittende als liggende houding.

Gorillasports Bestel Online - Online SportwinkelBodyweight Training

Met een fitnessbank kan je heel wat bekende krachtoefeningen uitvoeren die verschillende spiergroepen trainen. Met een paar dumbbells bij je fitnessbank kom je al een heel eind. De meest denken bij het zien van een fitnessbank aan het trainen van het bovenlichaam zoals borst, schouders en armen, maar wist je dat je er ook heel wat buik en beenspieroefeningen mee kan doen? Koop je een fitnessbank, zorg dan dat de bank in minstens 5 posities kan versteld worden.

Met een extra ondersteuning voor voet en been kan je in decline-stand je buikspieren mee in je workout nemen. dumbbell. Dumbbells en gewichten Na het bespreken van het fitnessbankje zijn een stel dumbbells bijna niet weg te denken uit je fitnessapparatuur. Met een set gewichten kan je thuis een verscheidenheid aan oefeningen doen voor spiergroepen als de armen, schouders, borst en rug.

Gorillasports - Sport Voor Iedereen

Bij de gemiddelde krachtstation kan je 30 aantal oefeningen uitvoeren. De meeste krachtstations hebben units zoals: chest press, leg, lat pulley en butterfly. Het voordeel van een krachtstation als fitnessapparatuur is dat je ze nog kan uitbreiden met bijkomende halters en gewichten. Hou je van een veelzijdig workout waarbij je thuis je hele lichaam kan trainen? Ga dan voor een krachtstation die je op eigen niveau inricht.

OpdruksteunenGorillasports - Leverancier Van Sport- En Spelmateriaal

Is het ook jouw droom om een gespierd en krachtig lichaam te hebben? Wil je hiervoor liever niet naar de sportschool toe gaan? Of wil je het trainen in de sportschool combineren met het trainen in eigen huis? Dat is mogelijk indien je de juiste sportattributen aan weet te schaffen! Als ik het over een goed sportattribuut voor in huis heb, heb ik het absoluut over een .

Hoe ideaal is dat? Graag wil ik je daarom ook kennis laten maken met De 5 krachtstations die ik in dit artikel ga bespreken, behoren stuk voor stuk tot mijn favorieten (fitness dumbbells). Ik heb deze krachtstations ook zelf uit mogen proberen, waardoor ik echt een goed oordeel heb kunnen vellen. Daarnaast heb ik aan het einde van dit artikel ook nog een koopgids opgesteld.

8kg Kettlebell

Al met al kun je met de informatie uit dit artikel direct een #5. One, Two, Fit krachtstation, Is het nou zo dat je veel geld aan een krachtstation uit moet geven? Nee, dat is zeker niet het geval. Die stelling wordt absoluut onderschreven door dit krachtstation van het merk One, Two, Fit.

Het lijkt me verstandig om deze review af te trappen met het benoemen van het prijskaartje. Voor dit krachtstation van het merk One, Two, Fit betaal je een bedrag van ongeveer 200 euro. Ja, je leest het goed: je hoeft slechts 200 euro uit te geven aan dit geweldige krachtstation.Dat is te danken aan de samenstelling: je vindt in dit krachtstation onder meer een optrekstang, een dipstang en push up stands. Dankzij deze onderdelen ben je in staat om jouw biceps, jouw rug, jouw schouders, jouw triceps, jouw borst en jouw core te trainen. Dit alles doe je vanuit huis, aangezien dit krachtstation voor thuis bestemd is.

Ab Wheel

Als je dat gedaan hebt, kun je direct gaan genieten van dit uitgebreide en hoogwaardige krachtstation. Over de veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken. Bij de fabricatie is namelijk bewust antislip aan de onderkant aangebracht, waardoor dit krachtstation geen enkele kant op kan. Zelfs als je onwijs veel kracht zet, blijft het station op zijn plaats staan.

Dit krachtstation is namelijk vervaardigd van duurzaam staal pijp. Dit materiaal is niet alleen zeer stevig en robuust, maar zorgt ook nog eens voor een lange levensduur. Ik ben er dan ook van overtuigd dat je jarenlang met veel plezier gebruik kunt maken van dit krachtstation. Al met al kan ik niks anders dan aangeven dat dit krachtstation zeer geschikt is.

Ervaringen Over Sportwinkels En Outdoor Shops In NederlandBestel Je Sportartikelen Met Korting Op Gorillasports!

Ideaal dus voor de fanatieke thuissporter! #4 (plyobox). Power Tower Fitness - Virtu, Fit - Deluxe met Fitnessbank, Ben je op zoek naar een krachtstation inclusief een fitnessbank? Wil je met deze fitnessbank de trainingsmogelijkheden nóg verder uitbreiden? Dan is het interessant om te kiezen voor dit krachtstation van het merk Virtu, Fit.

Dumbbells

Iets wat mij absoluut aanspreekt, is de unieke samenstelling van dit krachtstation. Dit krachtstation stelt je in staat om tal van oefeningen uit te voeren, waarbij de fitnessbank uiteraard een belangrijke rol speelt. Dankzij deze fitnessbank kun je zowel staand, liggend als zittend meerdere oefeningen uitvoeren. Bovendien is het vrij makkelijk om dit krachtstation in combinatie met andere gewichten te gebruiken.

In mijn ogen is het in ieder geval mogelijk om veel oefeningen uit te voeren. Dat is niet alleen vanwege de fitnessbank, maar ook vanwege de opdruksteunen, de optrekstang en de dip steunen. Zoals je op de foto kunt zien, kun je de fitnessbank ook nog inklappen (dumbells set). Je kunt hiermee ook een zachte ondergrond voor jouw rug creëren, waardoor je nóg meer verschillende oefeningen uit kunt gaan voeren.

Zelfs voor de fanatieke thuissporter. Nadat je gesport hebt, neemt dit krachtstation bovendien niet super veel ruimte in beslag. Ook dat is weer te danken aan het feit dat je de fitnessbank op kunt klappen. Wat je voor dit prima krachtstation nou moet betalen? Bij mijn partner betaal je een bedrag van 349 euro voor dit krachtstation.

Gorillasports Officiële Winkel - Sportkleding & Meer

Veel andere varianten zijn namelijk een stuk prijziger én hebben mogelijk niet eens de beschikking over een fitnessbank. Kan ik de aanschaf van de Power Tower Fitness - Virtu, Fit - Deluxe met Fitnessbank aanraden? Ja, dat kan ik zeker. Het enige waar je rekening mee moet houden, is met de montage van dit krachtstation.

Dat zie je dan ook terug in het handige ontwerp van dit krachtstation. Bij het ontwerp heeft het merk Powerline veel verschillende onderdelen in een zeer compact geheel weten te verwerken. Je kunt hierdoor het krachtstation moeiteloos in jouw huis neerzetten, terwijl je ook tal van oefeningen uit kunt gaan voeren.

Je kunt namelijk jouw borst trainen, je kunt je benen trainen, je kunt je armen trainen, je kunt je schouders trainen en je kunt je gehele core trainen. Ook je gehele rug kun je moeiteloos trainen, waarbij het bankje in positieve zin opvalt. Zoals je op de foto’s al kunt zien, kun je dankzij dit bankje nóg meer oefeningen uitvoeren - dumbels.

Dumbels

Daarbovenop komt nog eens dat het merk Powerline voor enkele handige extra’s gekozen heeft. Zo hebben de houders bijvoorbeeld een 25 mm aansluiting, waardoor je zelfs grotere halterschijven hieraan op kunt hangen. Ook kun je nog gebruik maken van een optionele gewichtsstapel. Het ‘lastige’ hiervan is echter dat je deze gewichtsstapel nog separaat aan moet schaffen.

Meer van Krachtstations

Navigation

Home

Latest Posts

Afmeting Padelbaan

Published Aug 23, 22
5 min read

Adidas Padelracket Kopen

Published Aug 11, 22
7 min read

Fitness Artikelen

Published Jul 30, 22
6 min read